Verksamheten

Förskolan har tre avdelningar, med plats för tolv barn på varje. På Nyckelpigan går de minsta barnen, de mellersta barnen finns på Myran och på Trollsländan finns de äldsta barnen.

Den pedagogiska verksamheten består bland annat av samlingar, musik och sång, rörelselek, färg/form, språkutveckling och matematik.

Vi strävar efter att gå ut minst en gång om dagen. Mycket av förskolans pedagogiska verksamhet kan flyttas utomhus. Under uteverksamheten kan vi exempelvis träna matematik genom att räkna kottar. Vi stimulerar rörelse genom hinderbanor av olika slag. Vi flyttar ut vår målarateljé och stimulerar barnets intresse för djur och natur.

Personalen har många års erfarenhet inom yrket och vi har en egen kock som lagar all vår mat.

Öppettider:
Våra öppettider är 07.00-17.00. Under sommaren stänger vi verksamheten 4 veckor. En gång per termin har personalen en planeringsdag inför kommande teman och aktiviteter.

Taxa:
Kostnaden är detsamma som inom kommunal verksamhet; maxtaxa.

"Barnen är det viktigaste vi har"

Oftentimes, replica watches sale brands that otherwise produce mechanical watches fake tag heuer will "cheapen" the quartz version in order to help add value to the mechanical swiss replica watches. This means that components such as rolex replica sale the case, dial, strap, etc... aren't as nice in order to rolex replica keep costs down or to otherwise help add value to the more expensive fake watches mechanical versions. With the Eterna Gent collection, rado replica uk I got the feeling that the cases and dials are "good enough for mechanical, but made cartier replica sale for quartz."